Natti Johansson

Jag som driver salongen heter Natti Johansson och är SHR-auktoriserad och Cidesco-diplomerad hud- och Spaterapeut, utexaminerad från Elisabethskolan i Göteborg 2006. 


Jag innehar certifikat i kosmetisk pigmentering av ögonbryn/eyeliner/läppar; TAFFY 2015, Phi Brows samt Phi Contour 2016 samt innehar certifikat som Specialiserad hudterapeut 2015 genom SHR. 


Jag har arbetat sedan 2006 i branschen. Under åren har jag även kontinuerligt vidareutbildat mig inom Lash Lift/Brow LIft samt fransförlängning, Kemisk Peeling, Microdermabrasion, IPL, Microneedling/dermapen med flera . Jag är dessutom utbildad nagelterapeut.


2013 blev äntligen en dröm verklighet då jag valde att starta upp egen verksamhet. Med fantastiska produkter av hög kvalité kommer jag att kunna erbjuda både resultatinriktad hudvård men också ge dig en möjlighet att skämma bort dig själv eller dina nära och kära med en stunds egotid!


Kvalité och personlig service är nyckelord som jag strävar efter att erbjuda vid varje tillfälle. Hög kvalité i både produkter samt kunskaper i yrket. Ett yrke som jag brinner för och som är ett utav mina största intressen. Jag är givetvis ansluten till SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation - vår kvalitetssäkring, din trygghet.


Kom ihåg!

Det är viktigt att du informerar mig om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller annat. Låt mig veta så att jag kan ge dig den behandling som passar just dig bäst. Behandlingen är framförallt till för att du ska njuta och koppla av. 


Jag ber dig vänligast respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller jag mig rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner! jag bjuder på kall/varm dryck och frukt. Avbokning senare än 24 timmar innan utsatt tid debiteras till fullt pris.


Med vänliga hälsningar,

Natti Johansson